al contingut a la navegació Informació de contacte

Rodatge de la pel.lícula "Lo que queda de tí"

DIVENDRES 10 FEBRER 2023

El municipi de Sant Esteve de la Sarga ha estat escollit per al rodatge de part de la pel.lícula "Lo que queda de tí", de la directora i guionista oscenca, Gala Gracia.

Lo que queda de ti, tracta de la decisió de Sara, una jove cantant de Jazz resident a Londres, que arran de la sobtada mort del seu pare, decideix fer-se càrrec de la ramaderia ecològica familiar, juntament amb la seva germana Elena. La incomprensió entre germanes, pels anys separades i amb vides diferents, causen retrets entre elles que aniran esvaint-se fins arribar a la comprensió mútua i el perdó.

En aquesta pel.lícula, la directora parla sobre l'ecologisme i la ramaderia sostenible i com la societat comença a prendre consciència de la importància d'un sector primàri sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Lo que queda de ti, dóna visibilitat a la dona en l'àmbit rural que ha viscut a l'ombra de l'home però que mai ha deixat d'estar i de treballar la terra i els animals.

TALL TEMPORAL DE LA C-1413B - Ajuntament de Sant Martí de Centelles Les seqüències es rodaran el proper dimecres dia 15 de febrer, als voltants de La Clua i a d'Alsamora, que suposarà talls intermitents de circulació en aquests punts, de les 06:00h a les 20:00h.