al contingut a la navegació Informació de contacte

Atenció i suport a les dones víctimes de violència #ConfinamentSegur

DIJOUS 02 ABRIL 2020

Des de l’Institut Català de les Dones (ICD), del Departament de la Presidència, i Mossos d’Esquadra, del Departament d’Interior, s’ha creat la campanya “Establiment segur contra la violència masclista”, que interpel·la l'entorn per donar suport social a les dones, que actualment poden estar aïllades, i que puguin estar vivint situacions de violència masclista i necessitin que algú truqui per elles.

L’objectiu és poder demanar als establiments que estan operatius aquests dies de confinament, la seva col·laboració posant en un lloc visible dels comerços, un cartell amb el següent missatge:

Establiment segur contra la violència masclista. Si aquests dies de confinament sents que casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o els teus fills i filles, aquí truquem per tu al 900 900 120 o al 112" #NoEstàsSola #JoActuo.

Durant el confinament el veïnatge és imprescindible per a poder detectar posibles situacions de violencia "Si creus que algú al teu entorn pot necessitar ajuda, avisa’ns, 900 900 120 o 112. Som al teu costat! " #ConfinamentSegur

Fitxers adjunts